top of page

Inredningstrender 2023 - Vår spaning

2023 har startat och det är dags att trendspana lite. Vår inredningsarkitekt spår allt från naturmaterial på detaljer och material till att det är dags för stora wow lampor att ta plats i våra hem. När det kommer till kök har vi efter flera år av grått kommit till en ny vit era. Vita toner blandat med naturnära material som en bänkskiva i trä eller natursten.


Modern organic är en trendstil som dominerar i hela hemmet just nu – och köket är inget undantag tvärtom, de oregelbundna formerna börjar ta sig in i i köket. Främst syns trenden i den fasta köksinredningen som rundade hörn, vilket ger en inbjudande, mjukare helhetskänsla, samtidigt som det även ger ett exklusivt intryck. Men det går även att få samma uttryck med hjälp av de mindre inredningsdetaljerna i köket, som porslin, vaser och kannor.


Även om det generellt är fokus på material snarare än kulör tycker jag min spåna en hel del gröna badrum. Gröna i form av gröna inslag så som växter eller varför inte en våtrumstapet. Badrummet är rummet som förtjänar att vi går hela vägen, våga ta ut svängarna och kliv ut ur the comfort zone och en urhäftiga tapet eller häftig lampa är vägen att gå.


23 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page